Dinkelpannkakor

Jag har aldrig varit bra på pannkakor. Varken på att laga dem eller äta dem. När jag försökt laga dem har de blivit trasiga, brända eller degiga. Och som mat har jag oftast tyckt att de varit överskattade, man äter två-tre och blir obehagligt mätt. Men när K, stora dottern, var mindre ville jag göra pannkakor till henne och då testade jag att göra på dinkelmjöl. Både hon och jag blev nöjda och idag blev det pannkakor till middag. Mjölet har inte förändrat hur dålig jag är på att steka pannkakor så jag gör dem i en mindre stekpanna.
Idag åt vi jordgubbar och keso till. På bilden ser ni K:s portion! 

Kommentarer
Postat av: Patrick

Jag tycker att de var ytterst goda och att du är jätte bra på att göra pannkakor!

2010-05-25 @ 20:55:19
Postat av: Chrissy

Dinkelmjöl. Undrar vad det heter på serbiska...

Apropå att ni har frukt till pannkakorna måste jag berätta för dig att jag häromveckan kom på mig själv med att köpa en chokladkaka av typ "frukt och mandel" (motsvarande). Det var chockartat, inte minst att inse hur gott jag tyckte det var. Snart kanske det blir plommon i söndagssteken också, vem vet...

2010-05-26 @ 12:33:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0